top of page

Het Belang van Goede Hotel Fotografie

Uw website is van onschatbaar belang om potentiële gasten te interesseren in een verblijf in uw hotel. Hierbij zijn de foto’s op uw website cruciaal. Goede fotografie kan veel meer bezoekers converteren naar boekers en creëert tegelijk het juiste beeld van het hotel.

De eerste stap is al genomen, de gast heeft er namelijk voor gekozen om uw website te bezoeken. Goede referenties of een hoge zoekmachine notering hebben er voor gezorgd dat dat de potentiële gast op uw website is beland. Er is, bijvoorbeeld door een referentie of recensie, inmiddels een beeld van uw hotel ontstaan in het hoofd van uw bezoeker. Op de website is hij nu op zoek naar een bevestiging van dat beeld. Het visuele aspect van de website is hierbij uiteraard cruciaal, het ‘plaatje’ mag niet afwijken van het beeld dat uw gast heeft. Als het beeld anders is, zal de bezoeker niet eens de moeite nemen om uw hotel verder te onderzoeken.

Als uw foto’s niet goed overkomen en de presentatie op uw website onverzorgd is zegt dit iets over de kwaliteit van uw product.

Aan de hand van een aantal voorbeelden laten we graag zien waar u zoal op kunt letten als u uw hotel optimaal in beeld wilt brengen. Probeer door de bril van uw gast te kijken en wees vooral kritisch!

Als u uw hotelkamers presenteert is het daarnaast belangrijk dat u uniformiteit uitstraalt. Dat oogt rustig en geeft een verzorgde en consistente uitstraling. Zo ziet u dat op de twee uiteindelijke foto’s (foto 1b en 2b), de belichting en kleuren in balans zijn.

Goede foto’s overtuigen de gast te boeken via uw eigen website. Bovendien geven goede foto’s het juiste beeld van het hotel en creëren ze de juiste verwachtingen.

Voor Goede Hotel Fotografie hier

Hotel Fotografie Prijzen hier

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Vimeo Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page